Köpa länkar för din Seo

Köpa länkar

En vanlig och bekväm metod för länkbyggande är att helt enkelt köpa länkar . På så sätt slipper du krånglet med att skriva texter, registrera dig i länkkataloger och hantera länkbyten. Som med alla metoder för länkbyggande finns det risker med köpta länkar, Googles riktlinjer är tydliga med detta. Påhittade länkar som syftar till att öka sidrankningen är strängt förbjudna, och Google förbehåller sig rätten att vidta åtgärder mot webbplatser som försöker att på ett bedrägligt sätt blåsa upp organiska sökresultat. Trots denna varning är risken för att straffas för länkköp låg. Om du straffas är det sannolikt av andra skäl än länkköp.

Heltäckande lösningar för länkar med Hemsideseo

HEMSIDESEO kan förse dig med länkar inom olika branscher och relaterade till din verksamhet. För förslag eller frågor, vänligen kontakta Hemsideseo via vårt kontaktformulär. Pris 30 kr per länk. Hemsidetext 100 SEK för 300 ord text i länken.

Länkbyggande

Framgångsrikt länkbyggande kräver en solid länkstrategi. Innan du börjar bygga länkar måste du göra en ordentlig undersökning och bedöma din nuvarande situation. En enkel uppgift är att åtgärda “brutna länkar”, dvs. länkar som har försvunnit av någon anledning. Det är också klokt att fixa omdirigeringar. Eftersom webbplatsen nyligen byggdes om kanske de korrekta webbadresserna inte har uppdaterats och du kanske inte får länkjuice till nya sidor.

Köpa länkar – är det tillåtet?

Att köpa länkar är ett ganska gammaldags sätt att få länkar till sin domän. Men får man köpare? Är det emot Googles regler att köpa länkar? Nej, det är det inte. Att köpa länkar innebär att man köper något som liknar en native-länk. Skillnaden är förstås att du istället för att annonsera på en webbplats skapar värdefullt innehåll och publicerar det på någon annan webbplats. I gengäld får du också en länk. I vissa fall köper du en länk i utbyte mot något. I andra fall, om du skapar med värde, kan du få det kostnadsfria gästinlägget.

Related Posts

© 2024 houseofpadel.se - WordPress Theme by WPEnjoy